Wij nemen het reinigen van varanda’s uit handen

Uiteraard kan u voor het reinigen van veranda’s regio Hoboken en Wilrijk steeds beroep doen op Mana. Na een lange winter of na verloop van jaren kunnen deze verkleuring vertonen. Dit kan verschillende oorzaken hebben.

Grondige reiniging veranda’s

Een grondige reiniging van uw veranda kan u de oorspronkelijke staat weer naar boven brengen. Op deze manier kan u opnieuw jaren genieten van uw veranda. Mana is gespecialiseerd in osmose reiniging. Dankzij de speciale machines kunnen wij een perfecte osmose reiniging garanderen. Het osmosewater wordt opgewarmd tot een temperatuur van 60graden waardoor al het vuil losweekt. Dit vuil kan nadien professioneel worden verwijderd en het effect is steeds streeploos. Ontdek vandaag nog de voordelen van dit systeem.

Reiniging van alle materialen

Veranda’s zijn vaak gemaakt van gemoffeld aluminium. Daarom is het belangrijk de structuur zelf (en niet enkel het glaswerk) regelmatig te laten onderhouden. Zo blijft de volledige constructie zijn uitzicht behouden. Mana regio Hoboken en Wilrijk reinigt alle materialen makkelijk en eenvoudig. Wenst u een offerte aan te vragen? Of wenst u meer informatie te bekomen over het reinigen van veranda’s? Neem dan snel contact met ons op. Wij nemen uw project graag uit handen.