Expert in het reinigen van rolluiken

Bent u op zoek naar een vakman voor het reinigen van rolluiken regio Hoboken en Wilrijk? Dan kan u staat maken op de vakkennis en de knowhow van Mana.

Rolluiken reinigen

Deze firma staat niet enkel ter beschikking voor het reinigen van ramen. Tevens nemen wij het reinigen van uw rolluiken graag voor onze rekening. We zorgen ervoor dat deze weer stralend wit zien als voorheen. Zelfs de kroonlijsten wassen we helemaal kraakhelder.

Ecologisch osmosewater

Daar Mana begaan is met het milieu kiest het bedrijf om te werken met osmosewater bij het uitvoeren van reinigingswerken. Osmosewater is de meest zuivere vorm van water, waarin geen zouten, kalk, nikkel of nitraten meer aanwezig zijn. Osmosewater leent zich perfect voor het verwijderen van vuil en heeft geen toegevoegde detergenten of zepen nodig om een stralend en streepvrij resultaat te garanderen.

Offerte en contact

Heeft u nood aan een vakman voor het reinigen van uw rolluiken? Doe dan vandaag nog een beroep op Mana in de regio Hoboken en Wilrijk. Wij weken steeds met een vrijblijvende offerte helemaal op maat van uw wensen en behoefte. Bij elke project heeft u de garantie op scherpe prijzen én een sublieme service. Neem snel contact met ons op voor bijkomende informatie.