Mana is uw professionele glazenwasser te Hoboken en Wilrijk

Ramen wassen is een tijdrovende en vermoeiende bezigheid. Wanneer u een eigen zaak zoals een taverne, café of restaurant heeft, een drukke job heeft, is ruiten wassen wellicht het laatste waar u nog tijd voor vindt. Daarom biedt Mana, uw glazenwasser te Hoboken en Wilrijk, een ramenwasser service aan en helpen wij u in een oogopslag weer aan propere, glasheldere vensters!

Voor particulieren en professionals

Onze glazenwasserij is gelegen in Hoboken, maar wij zijn actief in de ruime omtrek van Antwerpen. Zowel particulieren als professionals kunnen bij ons aankloppen voor 100% propere ramen. Wij werken erg snel en efficiënt met een uiterst zuiver resultaat als doel. Degelijke schoonmaakproducten en grondige reinigingstechnieken garanderen dat u steeds weer tevreden zal zijn! U kan bij ons ondermeer terecht voor het renigen van rolluiken, koepels, veranda’s en zonnepanelen.

Een ramenwasser met persoonlijke service

Nog één van onze troeven! Zaakvoerder Marc Rysbrack staat in ons bedrijf zelf als glazenwasser op de werkvloer en heeft al meer dan 12 jaar ervaring. Hetgeen u niet alleen een piekfijn resultaat, maar ook een persoonlijke dienstverlening en correcte prijzen garandeert. Graag komt hij zelf bij u ter plaatse om een offerte op te stellen. Twijfel niet, maar contacteer ons wanneer u hulp kan gebruiken bij het kuisen van uw ruiten! Bel ons vandaag nog op voor een vrijblijvende en gratis offerte!